Netflix Dizisi Bridgerton'ın 2.Sezon Çekimleri Tamamlandı

Popüler Netflix dizisi Bridgerton geçen sene herkesin gündemindeydi. Kullandığı müzikler, kostümler ve klasik romantik hikayesi diziyi başarılı kılan bazı yanlarıydı. Bridgerton' ın yaratıcısı Chris Van Dusen'in geçen gün attığı tweet ile Bridgerton' ın 2.Sezon çekimlerinin tamamlandığını açıkladı. İkinci sezonda sizleri nelerin beklediğini öğrenmek ve tweet' in kendisini görmek için yazının devamını okuyun.


Netflix Dizisi Bridgerton'ın 2.Sezon Çekimleri Sona Erdi, 2. Sezonda neler olacak


Alternatif bir İngiliz tarihinde geçen dizi, Lady Whistledown adlı kimliği bilinmeyen bir asilin, elit kesim hakkında yazdığı çarpıcı yazılar sonucu çıkan skandalları konu alıyor. Bridgerton'ın ilk sezonu kısa süre içinde dünya çapında bir popülerliğe ulaştı, hatta geçen yılın Emmy ödüllerine de aday olmuştu. 

Şimdi 2.Sezon' da sizleri nelerin beklediğinden bahsedeceğim. İlk sezonda genel olarak konu Daphne Bridgerton'ın Duke of Hastings ile yaşadığı aşkın etrafında dönüyordu. Bu sezon ise, serinin yazarı Julia Quinn' in yaptığı açıklamaya göre Bridgerton' ın ailesinin en büyük çocuğu olan Anthony Bridgerton'ın romantik hayatı hakkında olacakmış. 

 



İlk sezonda Anthony, Daphe' ye uygun bir eş arama görevine sahipken kendisi evlenmek yerine Siena adlı bir Opera şarkıcısıyla ilişki yaşıyordu. Bu ilişkileri Siena asil olmadığı için gizli tutulmak zorundaydı. 2.Sezon' da ise Anthony'i farklı biriyle göreceğimiz söyleniyor. 


Netflix Dizisi Bridgerton'ın 2.Sezon Çekimleri Sona Erdi, 2. Sezonda neler olacak

Tweet' in orijinalini görmek için buraya tıklayabilirsiniz.


Bu tweet' de Chris Van Dusen oyunculara ve ekibine teşekkür ediyor çekimler için, ayrıca 2.Sezon' un 2022' de geleceğini söylüyor. Bridgerton kitap serisi 8 kitaptan oluşuyor ve hepsi tek tek Bridgerton çocuklarını konu alıyor. Dizinin de kitaplara göre gitmesi bekleniyor ve eğer tamamını kitaplar gibi çekmeyi düşünüyorlarsa 8 sezonun olma ihtimali oldukça yüksek. 8 sezon boyunca dizinin popülerliğini koruyabileceğinden pek emin değilim fakat Netflix' in en önemli dizilerinden biri olduğu düşünülürse en az 4 sezonu olacağını tahmin ediyorum. 

Muhteşem bir Netflix dizisi olan Anne with an E de aynı şekilde dünya çapında popülerliğini hala koruyor fakat Netflix 3.Sezon' un son sezon olmasına karar verdi. Bakalım Bridgerton için bu durum ne olacak? Her halükarda dizinin fanları bolca sevinebilirsiniz çünkü ikinci sezon yakında sizlerle olacak. 
Yeni yazılarımdan kolayca haberdar olmak 
için @akindawriter'ı Instagram 
ve Twitter'dan takip edebilirsiniz. Takip et 
butonları mobildeyseniz yorum
gönder kısmının altında, bilgisayardaysanız
sağdadır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar