Anne with an E 4. Sezon Ne Zaman, Konusu,Bizi Neler Bekliyor

 
Anne with an E 4. Sezon Ne Zaman, Konusu,Bizi Neler Bekliyor




İşte beklediğimiz an geldi, harika bir Netlix dizisi olan Anne with an E yada Türkçe ismiyle Yeşilin Kızı Anne geri dönüyor hem de kaldığı en heyecanlı yerden! Anne with an E 4. sezon olacak mı, çıkacak mı gibi sorularınızı bu yazı cevaplayacak. Size 4. sezon' da gerçekleşmesi beklenen tüm olayları aktaracağım. Hadi çayınızı alın gelin, yazımıza geçelim.

Anne with an E 4. Sezon Konusu

En son Anne' in Diana ve diğer kızlarla birlikte üniversite' ye gittiğini görmüştük ve Gilbert da tıp okumaya Toronto Üniversitesi' ne gitmişti. Daha yeni kavuşmuş olan aşıklar ayrılmak zorunda kalmışlardı ve bu da biz fanların kesinlikle kalbini kırmıştı. Yine de Anne' in genç bir kadın ve üniversite öğrencisi olarak neler yapacağını, toplumda ne gibi değişikliklere yol açacağını görmeyi hepimiz çok istiyorduk. İşte 4.sezon' un gelmesiyle tüm hayallerimiz gerçek olacak.

4.Sezon' un Anne' in kış tatili için Green Gables' a dönüşüyle başlayacağı düşünülüyor. 6 aydır birbirini görmemiş olan Marilla, Matthew ve Anne hasret gideriyorlar. Anne onlara üniversitedeyken başına gelen ilginç ve eğlenceli olayları anlatıyor. Diana ile oda arkadaşı olmak Anne' in hayal ettiğinden bile daha güzelmiş. Dersler yoğunmuş ama lisedeyken öğrendiklerinden çok daha zevkli şeyler görüyorlarmış. Ayrıca öğretmen olmaya da üniversite gerçekten onları iyi hazırlıyormuş. Anne kesinlikle Green Gables' daki küçük çocuklara farklı ve eğlenceli metodlarla öğretmek için sabırsızlanıyor, tıpkı Miss(Bayan) Stacey gibi! Ama Anne' in aklında durmadan dönüp duran bir düşünce de var: daha zorlu ve farklı bir yerde öğretmenlik yapmak.


Anne with an E 4. Sezon Ne Zaman, Konusu,Bizi Neler Bekliyor




Her ne kadar Green Gables Anne' in yuvası ve bu dünyada en sevdiği yer olsa da içindeki macera arayışı onu başka yerlerde öğretmenlik yapmaya itiyormuş. Marilla ve Matthew bir süre Anne' i göremeyecekleri için üzülseler de onun mutlu olmasını her şeyden çok istiyorlar.

Kış tatili bitmeye yakınken Anne, bir süredir Gilbert' tan mektup alamadığı için endişeliymiş. "Ya başına bir şey geldiyse? Ya başka bir kıza aşık olduysa? Ah Marilla, öyle olduysa ne yapacağım ben?" diye hararetle konuşmaya başlayan Anne' e Marilla gülümsemeden duramıyor. "Bu komik mi, Marilla?" dediğinde Marilla Anne' in yavaşça sırtını okşuyor ve gözünden ufak bir damla yaş düşüyor. "Hayır, tabi ki komik değil ama bu endişeli halin bana küçüklüğünü hatırlattı" diyor. Anne sıkı sıkı Marilla' ya sarılıyor. O sırada dışarıdan bir at arabasının yaklaştığı duyuluyor, Anne kafasını kaldırıp gözlerini kısarak kimin geldiğini anlamaya çalışıyor.

"Anne!" diye biri bağırınca Anne anında Marilla' yı bırakıp dışarı koşuyor ve "Gilbert!" diye bağırarak daha arabanın kapısını yeni açmış olan Gilbert' ın boynuna atlıyor. Sıkı sıkı sarılıyorlar birbirlerine bir süre.

"Seni çok özledim Anne" 

"Ben de. Ama niye son 3 mektubuma cevap vermedin?" diye Anne kaşlarını çatarak Gilbert' a bakmaya başlıyor. Gilbert hafifçe gülümsüyor.

"Seni şaşırtmayı seviyorum."


Anne with an E 4. Sezon Ne Zaman, Konusu,Bizi Neler Bekliyor



Anne with an E 4. Sezon Ne zaman Geliyor? Olacak mı?


Anne with an E 4. Sezon Ne Zaman, Konusu,Bizi Neler Bekliyor



Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim güzel Anne with an E fanları, ben de 2 yıldır bu dizinin büyük bir fanıyım ve 4.sezon' un çekilmesi için elimden gelen her şeyi yaptım.


Anne with an E 4. Sezon Ne Zaman, Konusu,Bizi Neler Bekliyor


Dizinin yapımcıları olan Netflix ve CBC' ye birçok tweet ve mail attım ve bunu tüm fanlar olarak birlikte 2 yıl boyunca sürdürdük fakat her seferinde aldığımız cevap hüsrandı. Netflix 4.sezon' un çekilmemesinin nedenini CBC olarak gösterirken CBC ise tam tersi sebebin Netflix olduğunu söyledi. Artık hangisi doğru hangisi yalan bilemiyorum fakat maalesef yakın zamanda 4. sezon gözükmüyor. 

Bu benim 4.sezon' un ilk bölümünü nasıl hayal ettiğimle ilgili bir yazıydı, bir fan-fiction, umarım beğenmişsinizdir. Dizi bitti diye üzüldüğünüzü biliyorum ama o boşluğu dolduracak harika dizilerin bir listesini yaptım: İşte Fanları Mutlu Edecek Anne with an E Benzeri 15 Dizi. 4.sezon için yas tutuyorken bu diziler beni kesinlikle avuttu, bakmanızı öneririm.

Anne with an E için yazdığım incelemeye de buradan bakabilirsiniz. 
Eğer bu fan-fiction' ı beğendiyseniz yorumlara yazın, belki devamını yazabilirim. Başka güzel Netflix gençlik dizisi arıyorsanız Never Have I Ever ve Bebek Bakıcıları Kulübü dizilerine yaptığım incelemelere de bakmanızı öneririm.

Yeni yazılarımdan kolayca haberdar olmak için @akindawriter'ı Instagram 
ve Twitter'dan takip edebilirsiniz. Takip et butonları mobildeyseniz yorum 
gönder kısmının altında, bilgisayardaysanız sağdadır.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Exxende yayınlasınlar diye destek verelim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Netflix yapımı değil mi ben mi yanlış biliyorum

      Sil