Venom' un Oyuncusu Paylaştığı Instagram Gönderisiyle Hayranları Çıldırttı

Venom: Zehirli Öfke 1 ve 2' nin başrol oyuncusu Tom Hardy, Instagram' da Venom' un Spider Man' i yediği bir hayranın çizdiği resmi yükleyip hızla silerek bu iki filmin evrenlerinin birleşeceğine dair dedikoduları iyice alevlendirdi. Cadılar Bayramı yaklaştığı için bu resmi yükleyen Hardy, yaptığı hatanın farkına varıp hızlıca gönderiyi sildi. Yeni Marvel haberleri ya da film haberleri arayışındaysanız doğru yerdesiniz, hadi yazımıza geçelim.


Venom ve Spider-Man Evreni Buluşması İddası




Tom Hardy, Venom' un ilk filminde Eddie Brock adında bir gazeteciyi canlandırmıştı. Brock filmde simbiyot şeklinde yaşayan uzaylı Venom'la birleşmişti ve ikisinin ortak yaşadığı farklı bir karakter ortaya çıkmıştı. 5 Ekim' de Türkiye' de vizyona giren Venom: Zehirli Öfke 2' de de Hardy bu karakteri oynamaya devam etti. Sony, Marvel Stüdyoları' yla ortak çekim yapma kararı aldıktan sonra Tom Holland' ın oynadığı Spider-Man evreni yani Marvel Sinematik Evreniyle Sony süper kahraman evreninin buluşabileceğini düşündü. 

Venom' un sinemalardaki başarısının ardından bu iki evrenin birleşmesi fikrine iki şirket de sıcak baktı ve bunun üstüne hayranlar da teoriler üretmeye başladı. En önemli teori, Venom' un bu Aralık ayında çıkacak olan Spider Man: Eve Dönüş Yok filminde olacağı üzerine. Venom: Zehirli Öfke 2' nin bitiş sahnesinde Venom' un Spider-Man evrenine geçtiği görülmüş, bu da teoriyi büyük ölçüde destekler nitelikte.


İşte bu dedikoduların üzerine bir de Tom Hardy, Venom' un Spider-Man' i yediği bir gönderiyi paylaşınca hayranlar deliye döndü çünkü teoriyi neredeyse kanıtlar nitelikte bir gönderiydi bu. Gönderideki resimde Spider-Man' in bacakları Venom' un ağzının içinde ama Örümcek Adam' ın örümcek sezgilerinin çalıştığını belli eden kafasının çevresindeki hareler kaçmaya hazırlandığını gösteriyor, yani Spider-Man'i tam olarak yemiyor. Gönderinin altına da Hardy, hayranlarının Cadılar Bayramı' nı kutlamış ve altına "Cadılar Bayramı atıştırması" yazmış resme gönderme yaparak.

Daha önce başka evrenlerin birleştiğini görmüştük fakat Venom' un Spider-Man: Eve Dönüş Yok' ta kesin olarak olup olmayacağını görmek için maalesef filme kadar sabredip beklememiz gerekiyor. 

Güncelleme: Spider-Man No Way Home için yaptığım spoilersız incelemeye buradan bakabilirsiniz.

Yeni yazılarımdan kolayca haberdar olmak 
için @akindawriter'ı Instagram ve 
Twitter'dan takip edebilirsiniz. Takip et 
butonları mobildeyseniz yorum gönder 
kısmının altında, bilgisayardaysanız
sağdadır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar