Marvel Live-Action Hulk Filmi Çekimlerine Her An Başlayabilir

Merhaba sevgili okurlar, ilginç bir Marvel haberiyle daha karşınızdayım. Söylentilere göre Marvel, World War Hulk adlı bağımsız bir Hulk filmi çekmeyi planlıyormuş. Haberin devamı aşağıda...


Marvel Live-Action Hulk Filmi Çekimlerine Başlayabilir


En son Hulk' u Avengers: Endgame' de Profesör Hulk olarak görmüştük. Endgame, çok yoğun ve birçok sevilen karakterin de sonunu içeren güçlü bir film olduğu için ortamı hafifletecek bir espriye ihtiyaç duyuyordu ve Profesör Hulk bu görevi gerçekten güzel başarmıştı. Her ne kadar film sırasında gülmüş olsam da açıkçası Hulk karakteri için bu durum haksızlıktı çünkü filmdeki her karakterin ekrandaki gösterimleri anlamlıydı ve kendi filmlerine göndermeler içeriyordu fakat Hulk sadece bir komedi unsuru olmuştu.

İşte söylentilere göre Hulk için Marvel bağımsız bir film yapmayı düşünüyor ve böylece karaktere yapılan haksızlığın ortadan kalkması planlanıyor. Ayrıca Hulk ile ilgili tek problem komedi unsuru olması da değil. Normalde Hulk ve Bruce Banner ayrı karakterler ve ayrı hayatlar yaşıyorlar, her ne kadar aynı vücudu paylaşsalarda.


Profesör Hulk' un yaratılması demek Bruce Banner' ın bilincinin Hulk' un vücuduna yüklenmesi demek, ki bu da Hulk kişiliğinin yok olduğu ve sadece Bruce Banner' ın zihninin kaldığı anlamına geliyor. Öfkesinden gelen gücünün artık olmaması karakterin anlamını kaybetmesine yol açıyor. Ben de dahil bir çok fan bu durumu filmden sonra eleştirmişlerdi. 

"World War Hulk" adlı bağımsız Hulk filminin çekimlerine 2022'de başlanacağı söyleniyor. "World War Hulk" başka bir çizgi roman serisi ve bu seride diğer Yenilmezler Hulk'a ihanet ediyor ve Hulk da sinirlenip kendine yeni bir çevre yapıyor ve Yenilmezler' den intikam almaya çalışıyor.

Marvel henüz bu filmin çekilip çekilmeyeceğini onaylamış değil ama çekilirse büyük ses getireceğinden eminim çünkü Hulk için 2008' de çektikleri The Incredible Hulk ya da İnanılmaz Hulk MCU, Marvel Sinematik Evreni, filmlerine kıyasla gerçekten çok yetersiz ve zevksizdi. Hem de o filmin oyuncusu tüm Avengers filmlerinde Hulk'u oynamış Mark Ruffalo ile aynı kişi bile değil! 

Marvel filmin çekileceğini açıklar açıklamaz bu yazıya yapacağım güncellemeden öğrenebilirsiniz o yüzden yeni yazılarımdan kolayca haberdar olmak için @akindawriter'ı Instagram ve Twitter'dan takip edebilirsiniz. Takip et butonları mobildeyseniz yorum gönder kısmının altında, bilgisayardaysanız sağdadır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar