Venom' un 3. Filmi Hazırlanmaya Başlandı

Artık Marvel evrenine dahil olmuş olan ve bu yıl sinemada büyük başarı yakalayan Venom 2: Let There Be Carnage'ın ardından Venom'un 3. filmi de Sony yapımcısı Amy Pascal'ın yaptığı açıklamaya göre planlanmaya başlanmış. Haberin devamı aşağıda.


Venom' un 3. Filmi Hazırlanmaya Başlandı


Amy Pascal, sadece Venom'un değil, Spider-Man Into the Spider-Verse, Spider-Man: Far From Home ve 17 Aralık'ta vizyona girecek olan Spider-Man: No Way Home filmlerinin de yapımcısı. Şu yazımda da belirttiğim gibi Venom: Let There Be Carnage'ın after credits'inde Venom'un Spider-Man evrenine geçtiğini görmüştük ve bu da evrenlerin birleşmesiyle ilgili büyük bir haberdi biz Marvel hayranları için. İşte 3. filmin hazırlanmaya başlanması ve ayrıca geçenlerde gelen Tom Holland'ın 3 film daha Spider-Man'i oynayacağı haberiyle birlikte bu 3. filmde olabileceklere dair büyük teoriler oluşmaya başladı bile.




Venom'un No Way Home'da olup olmayacağı henüz bilinmiyor ancak yakın bir filmde Spider-Man ile karşılaşacaklarından emin gibiyiz. Kasım ayı itibariyle Venom: Let There Be Carnage 400 milyon dolar gişelerden kazandı ve pandeminin ardından bu sinemalar için büyük bir açılış oldu. No Way Home'un ise bilet satışları Avangers: Infinity War'a yaklaştı. Herkes paralel evrenlerden gelen sevdikleri karakterleri görmek için sabırsızlanıyor.




17 Aralık'a kadar ne olacağını tam olarak bilmiyoruz yalnız bu haberlerin Marvel ve MCU (Marvel Sinematik Evreni) için ciddi bir farklılık yaratacağı anlamına geliyor. Özellikle geçtiğimiz aylarda Meta-Verse fikrinin de hayatımıza dahil olması bu evren birleşmelerinin bir nevi Meta-Verse'ün başlangıcını simgeliyor gibi gözüküyor.

Yeni yazılarımı ve Marvel haberlerini kolayca görmek için @akindawriter'ı Instagram ve Twitter'dan takip edebilirsiniz. Takip et butonları mobildeyseniz yorum gönder kısmının altında, bilgisayardaysanız sağdadır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar